Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Tentang Kami

Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!

Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd. perenahna di No. 396, Chunfeng South Street, Jizhou District, Hengshui City, Hebei Province, China. Tempatna di basa industri bahan komposit Cina. Usaha perusahaan utamina kalebet: desain, produksi, instalasi sareng penjualan alat-alat FRP.

Perusahaan ayeuna gaduh dua jalur produksi pikeun pipa FRP sareng fittings, dua jalur produksi pikeun bak panyimpenan FRP, ogé ngadukung mesin uji hidrolik sareng alat uji kimia sareng fisik. Jinis produk nutupan pipa FRP, pipa FRP fittings, wadah FRP, wadah FRP komposit, menara FRP, alat-alat desulfurisasi FRP, FRP listrik demister (debu), jst.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan anu berkelanjutan. Tim profesional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya dina pasaran

Taros Kami