Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Tentang Kami

Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!

Pagawe

Pausahaan ngagaduhan 159 pagawé full-time sareng 27 rékayasa sareng tanaga téknis.

Sértipikat

Kami parantos kéngingkeun sajumlah sertipikat tingkat AAA sareng patén-patén anyar nasional!

Usaha

Usaha perusahaan utamina kalebet: desain, produksi, instalasi sareng penjualan alat-alat FRP.

Saha Kami?

Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd. perenahna di No. 396, Chunfeng South Street, Jizhou District, Hengshui City, Hebei Province, China. Tempatna di basa industri bahan komposit Cina. Usaha perusahaan utamina kalebet: desain, produksi, instalasi sareng penjualan alat-alat FRP.

COMPANY07
COMPANY06

Tentang Kami

Perusahaan ayeuna gaduh dua jalur produksi pikeun pipa FRP sareng fittings, dua jalur produksi pikeun bak panyimpenan FRP, ogé ngadukung mesin uji hidrolik sareng alat uji kimia sareng fisik. Jinis produk nutupan pipa FRP, pipa FRP fittings, wadah FRP, wadah komposit FRP, menara FRP, alat-alat desulfurisasi FRP, FRP listrik demister (debu), jst;

Spesifikasi Produk Utama Sareng Jenisna

DN15mm ~ DN4000mm digunakeun pikeun pipa pasir FRP, pipa prosés kimia sareng pipa anti-statis dina pasokan cai pakotaan, sistem desalinasi saluran cai sareng laut;

Wadah FRP tina DN600mm ~ DN25000mm sareng wadah komposit sapertos FRP / PP, FRP / PVC, FRP / PVDF, sareng sajabana, prosés citakan ngadopsi gulungan vertikal atanapi gulungan horisontal;

Dipaké dina sistem desulfurisasi gas flue tina pembangkit listrik, pipa semprot sareng pipa sirkulasi bubur;

Menara cuci FRP, menara garing (munara gelembung, menara rangkep), menara nyerep, menara detox, sareng FRP / PP, FRP / PVC, FRP / PVDF munara komposit sareng rangkaian produk menara sanésna;

Rupa-rupa spésifikasi sareng modél menara pendingin anu dieusi FRP, menara pendinginan semprot anu henteu dieusian, sababaraha pangisi, kurung, kolektor cai sareng asesoris sanés anu dianggo dina menara pendinginan, sulur spiral, kipas, pipa ventilasi sareng produk sanés anu sanés sareng anti korosi proyék insulasi ;

Tabung anoda FRP, defogging listrik FRP (debu) sét peralatan lengkep, dianggo dina pemurnian gas, defogging sareng panyabutan debu dina metalurgi, kimia, minyak bumi sareng industri sanésna, ogé pemurnian gas flue dina industri perlindungan lingkungan;

Liang haseup, tanki persegi panjang, panutup pot hidrolisis asam, kolom bursa ion, Johkasou, Venturi sareng produk FRP bentuk khusus sanés;

Naha Pilih Kami?

Pausahaan ngagaduhan 159 pagawé full-time sareng 27 rékayasa sareng tanaga téknis. Kalayan usaha aktif sadaya padamel, perusahaan parantos lulus sacara lengkep "Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO9001, Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001, sareng Sertifikasi Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan ISO45001". Sareng parantos kéngingkeun sababaraha sertipikat tingkat AAA sareng patén-patén anyar nasional!

Kapercayaan Kami

Perusahaan taat kana visi perusahaan "ngabantosan ékonomi angkat, ngabela langit biru sareng awan bodas", netepkeun budaya perusahaan "saderhana, jujur, kajujuran", nerapkeun sumanget tim "berorientasi jalma, téknologi pikeun digunakeun, ngudag kaunggulan, sareng nurut kana aspirasi aslina ", sareng komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!

COMPANY06
COMPANY05