Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Sambungan flange

Pedaran pondok:

Pipa FRP pipa ngagaduhan sipat fisik anu saé, gravitasi khusus pipa FRP nyaéta 1.8-2.1, kakuatan tinggi, beurat pipa FRP hampang, sareng sipat fisik sareng mékanis saé pisan. Salaku tambahan, koefisien ékspansi pipa FRP kasarna sami sareng baja, sareng konduktivitas termalna handap. Insulator termal sareng listrik anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kaunggulan tina pipa pipa FRP:

1. Éta ngagaduhan sipat fisik anu saé sareng mangrupikeun insulator termal sareng listrik anu saé;
2. Résistansi korosi kimia, umur panjang, FRP ngajaga permukaan lemes tina tabung énggal;
3. Biaya instalasi sareng perawatan anu murah, anu bakal ngirangan biaya instalasi sareng perawatan;
4. Kalenturan desain anu hébat sareng jaman modifikasi pondok.

Kisaran aplikasi:

Rékayasa rékayasa-cai suplai rékayasa, rékayasa drainase, rékayasa cai hujan;
Tutuwuhan listrik-listrik sirkulasi cai, pembangkit listrik desulfurisasi;
Tabung panyalindungan kabel-Télékomunikasi;
Pipa suntikan cai sumur petrokimia-minyak, sababaraha proyék transportasi sedeng cairan korosif;
Pertanian, kehutanan sareng konservasi cai-tatanén, irigasi sareng konservasi cai;
Widang transportasi transportasi sedeng sanésna.

Karakteristik kinerja fittings pipa FRP:

1. Fittings pipa FRP ngagaduhan sipat fisik anu saé, gravitasi khusus pipa FRP nyaéta 1.8-2.1, kakuatan tinggi, beurat pipa FRP hampang, sareng sipat fisik sareng mékanis saé pisan. Salaku tambahan, koefisien ékspansi pipa FRP kasarna sami sareng baja, sareng konduktivitas termalna handap. Insulator termal sareng listrik anu saé.
2. Kelengkapan pipa baja kaca tahan ka korosi kimia sareng ngagaduhan umur jasa anu panjang, sareng cocog pikeun ngantunkeun sababaraha jinis asam, alkali, uyah sareng pelarut organik sareng média anu sanés.
3. Sipat hidrolik pipa FRP fittings anu saé, anu mangrupikeun salah sahiji fitur penting pipa FRP. Karakteristik hidrolik anu hadé hartosna yén leungitna sirah cairan leutik, sareng diameter pipa anu langkung alit atanapi pompa pangiriman kakuatan anu langkung handap tiasa dipilih, sahingga ngirangan investasi awal rékayasa pipa, ngahémat listrik sareng ngirangan biaya operasi. Beungeut jero FRP cukup lancar. Sacara umum, kasarna permukaan tiasa 0,008, anu ampir tiasa dianggap salaku "pipa mulus hidrolik". Salila dioperasikeun, permukaan jero pipa waja, pipa beusi, pipa semén, sareng sajabana sering ngalaman korosi lokal sareng janten beuki Kasar, sedengkeun palastik serat anu dikuatkeun teras-terasan ngajaga permukaan lemes tabung énggal.
4. Instalasi sareng biaya perawatan pipa FRP pipa kirang. Sacara umum, pipa FRP henteu peryogi perawatan anti korosi khusus; lapisan insulasi tiasa ditipis tanpa perlakuan insulasi tambahan; pipa kawilang hampang, tonnage alat angkatna alit, sareng konsumsi listrikna kirang.
5. Kalenturan desain fittings pipa baja kaca ageung, sareng siklus modifikasi na pondok. FRP didamel tina bahan bertulang serat anu diresakeun ku matrix résin, lapisan tatu ku lapisan dina kapang inti numutkeun kaayaan prosés anu khusus sareng leres-leres kapok. Tembok tabung mangrupikeun struktur anu dilapis, anu tiasa dirobih ku ngarobih sistem résin atanapi nganggo bahan Penguatan anu sanés anu dianggo pikeun nyaluyukeun sababaraha sipat fisik sareng kimia pipa FRP pikeun adaptasi sareng média anu béda sareng kaayaan damel pikeun ngadamel pipa FRP kalayan tingkat tekanan anu bénten-bénten atanapi kalayan pasipatan khusus anu tangtu. Mangsa modifikasi pondok mangrupikeun ciri anu luar biasa tina bahan komposit serat-tatu, anu teu tiasa dibandingkeun sareng pipa logam isotropik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali