Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Sambungan flange

  • Flange connection

    Sambungan flange

    Pipa FRP pipa ngagaduhan sipat fisik anu saé, gravitasi khusus pipa FRP nyaéta 1.8-2.1, kakuatan tinggi, beurat pipa FRP hampang, sareng sipat fisik sareng mékanis saé pisan. Salaku tambahan, koefisien ékspansi pipa FRP kasarna sami sareng baja, sareng konduktivitas termalna handap. Insulator termal sareng listrik anu saé.