Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa Desulfurization FPP

Pedaran pondok:

Serat kaca bertulang palastik semprot pipa fittings-FRP slurry spray pipa anu dianggo dina desulfurisasi gas flue baseuh sareng pembutihan gas kabut asam sareng alat-alat panyucian, anu biasana didamel di bagian sareng bagian pikeun gampang transportasi dina prosés manufaktur.


Detil Produk

Tanda Produk

Fittings pipa semprot FRP

1. Serat kaca bertulang palastik semprot pipa fittings-FRP slurry pipa semprot anu dianggo dina desulfurisasi gas flue baseuh sareng pembutihan gas kabut asam sareng alat-alat panyucian, anu biasana didamel di bagian-bagian sareng bagian-bagianna pikeun gampang transportasi dina prosés manufaktur. Prosés gulungan sareng beungkeutan dianggo pikeun nyambungkeun unggal bagian nalika dipasang dina situs. Ayeuna, hubungan antara nozur bubur sareng pipa semprot FRP dasarna dirobah tina sambungan flange sateuacanna kana prosés beungkeutan berkelok-kelok. Prosés beungkeutan berkelok-kelok ngagaduhan kaunggulan kakuatan sambungan anu tinggi, henteu gampang kabocoran, prosés saderhana, konstruksi anu merenah, sareng béaya rendah.

2. Ukuran khusus tina mat kaca serat serat tiasa ditangtoskeun numutkeun kana tekanan sareng diameter anu saéna. Kusabab palastik bertulang serat kaca gaduh tingkat ékspansi termal anu luhur, diperyogikeun pikeun ngukur, motong, ngarakit sareng ngariung dina suhu lingkungan anu sami nalika konstruksi. Perlu nyiapkeun sateuacanna bahan penguatan serat gelas anu diperyogikeun, résin mortir, résin lambar, résin permukaan sareng Agén kontak.

3. FRP pipa semprot fittings-struktur lapisan gulungan Struktur permukaan luar bagéan gulungan kedah saluyu sareng permukaan luar pipa pikeun mastikeun yén pagelaran bagian gulungan saluyu sareng kinerja pipa. Salaku tambahan, dina raraga nyegah bubur tina korosi raray tungtung pipa, sendi butut kedah dieusian ku semén résin, sareng résin anu dianggo dina konfigurasi semén kedah sami sareng résin pipa. Upami diperlukeun, lilin lapisan paling luar pikeun nyegah hawa tina lebet sareng retakan (retakan).

dav

Struktur lapisan gulungan dibagi kana tilu bagian ti luar sareng jero

A. Lapisan tahan kaén: Bagian ieu kagolong kana struktur paling luar tina lapisan gulungan. Éta diwangun ku permukaan serat kaca anu dirasakeun, résin, sareng pangisi tahan tahan. Fungsi utami nyaéta résistansi korosi sareng tahan tahan ageman. Lapisan permukaan serat kaca ieu mat: résin: pangisi tahan tahan: 1:57:38 (rasio massa), sareng kandelna sakitar 0,5mm.
Lapisan anti korosi: Bagian ieu diwangun ku lapisan anu euyeub résin sareng lapisan panengah. Éta diwangun ku permukaan serat kaca anu dirasakeun sareng résin pikeun ngabentuk résistansi korosi sareng perenahna aya di handapeun lapisan tahan maké. Eusi résin tina lapisan euyeub résin langkung ageung tibatan 90%, sareng kandelna sakitar 0,5 mm; eusi résin tina lapisan panengah nyaéta 70% dugi ka 80%, sareng kandelna sakitar 2.0 mm.
Lapisan B. tulangan: bagian ieu langsung tatu dina témbok luar pipa, sareng utamina dirancang pikeun nahan tekanan sareng beban sanésna. Kandelna diitung numutkeun kaayaan beban numutkeun rumus (1). Lapisan tangkal ieu
Kandungan gajihna 30% -40%, diwangun ku serat gelas, tikar serat dicincang sareng résin. 3 FRP pipa semprot fittings-inspeksi lapisan berkelok-kelok Saatos péngkolan sareng pangikatan konstruksi parantos réngsé, lapisan péngkolan bakal diperiksa saluyu sareng sarat dina HG / T20696-1999 "Peraturan Desain Peralatan Bahan Baja Kaca", sareng teu aya delaminasi, delaminasi, retakan, penyu Kalacat sapertos retakan, serat anu kakeunaan, bintik garing, inklusif, gelembung, liang alit, sareng tumor résin anu mumpuni.

FPP Desulfurization pipeline (4)

Karakteristik produk pipah pipis FRP

1. Éta ngagaduhan insulasi listrik. Lapisan pipa semprot didamel tina résin epoksi, nyaéta résin thermosetting.
2. Stabilitas anu saé, teu aya réaksi kimia sareng kaseueuran zat, résistansi korosi anu saé.
3. Lapisan permukaan tabung ngagaduhan caket anu kuat.
4. Kauntungan produk. Sistem semprot di menara ngadopsi alat distribusi gas-cair semprot bébas panghalang, anu disusun dina bagian luhur piring putar ku struktur pipa semprot kaliber ageung. Ciri na nyaéta mastikeun distribusi gas-cair seragam, sinyalna tirai cai 360-derajat, sareng henteu aya juru maot. , Gelar pembukaan taburan tiasa disaluyukeun, anu henteu ngan ukur ngajamin pasokan cai anu dirarancang, tapi ogé mempermudah pangropéa sareng beberesih, sareng henteu ngagaduhan syarat anu ketat dina kualitas cai. Cuci lebu kulub, cai ngumbah slag, produksi sareng limbah basa alkali, sareng cai balik ngabendung abu sadayana tiasa lebet kana desulfurisasi Sistem digunakeun deui pikeun ngirangan biaya operasional, alat pasokan cai semprot parantos lami, henteu ngahalangan, sareng padamelan sareng pangropéa anu saderhana.
5. Mékanika saé. Éta ngagaduhan kakuatan anu sami sareng waja, kohési anu kuat sareng struktur molekular kompak, janten sipat mékanisna langkung luhur tibatan résin thermosetting umum sapertos résin PF sareng poliéster henteu jenuh.
6. tahan panas anu saé, umumna 80 ~ 220 ℃. Variétas résin epoxy anu tahan panas tiasa ngahontal 200 ℃.
7. Tingkat panyusutan nyageurkeun leutik, umumna 1% dugi ka 2%. Mangrupikeun salah sahiji jinis kalayan tingkat panyusutan anu rendah diantara résin thermosetting, sareng koefisien ékspansi linierna ogé alit pisan, umumna 6 × 10-5 / ℃. Kituna, volume na sakedik robih saatos diubaran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali