Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa Desulfurization FPP

  • FPP Desulfurization pipeline

    Pipa Desulfurization FPP

    Serat kaca bertulang palastik semprot pipa fittings-FRP slurry spray pipa anu dianggo dina desulfurisasi gas flue baseuh sareng pembutihan gas kabut asam sareng alat-alat panyucian, anu biasana didamel di bagian sareng bagian pikeun gampang transportasi dina prosés manufaktur.