Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

FRP Asam sareng bak panyimpen alkali

  • FRP Acid and alkali storage tank

    FRP Asam sareng bak panyimpen alkali

    Tangki panyimpenan FRP mangrupikeun produk FRP, anu utamina mangrupikeun bahan komposit énggal anu dilakukeun ku serat kaca gulungan salaku agén penguat sareng résin salaku pengikat ngalangkungan mesin anu dikawasa ku mikrokomputer. Tanghi panyimpenan FRP gaduh résistansi korosi