Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa FRP Anti statis

  • FRP Anti-static pipeline

    Pipa FRP Anti statis

    Kusabab listrik statis tiasa dihasilkeun dina alat-alatna, pikeun ngaleungitkeun fenomena listrik statis dina alat-alatna, témbok jero alat-alatna diperyogikeun tina konduktor konduktif. Ku alatan éta: konduktor anu didamel tina conductive FRP didefinisikeun salaku FRP anti statis.