Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa lapisan ganda FRP

Pedaran pondok:

Pipa FRP tahan seuneu (tahan seuneu) dihasilkeun ku Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. seueur dianggo dina bidang industri kimia, kakuatan batubara, minyak bumi, panyabutan debu éléktrostatik, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Pipa FRP tahan seuneu (tahan seuneu) dihasilkeun ku Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. seueur dianggo dina bidang industri kimia, kakuatan batubara, minyak bumi, panyabutan debu éléktrostatik, jst. Seuneu-tahan (seuneu -tahan) pipa FRP tiasa milih résin dasar anu béda salaku pinding numutkeun kabutuhan pelanggan Lapisan ngajantenkeun tahan korosi anu hadé, résistansi suhu luhur, sareng tahan érosi. Lapisan tengah ngadopsi serat gelas silang-bunderan gulungan pikeun nguatkeun sareng tahan tekanan.

Éta ogé tiasa nganggo patén independen Hebei Zhaofeng pikeun ngalaksanakeun perlakuan anti statis (konduktif) dina lapisan tengah pikeun ngajantenkeun pipa ngagaduhan tingkat kamampuan anti-statis anu tangtu. Lapisan luar didamel tina résin tahan seuneu sareng tahan seuneu pikeun pangwangunan mantel gél, anu ngagaduhan peran seuneu sareng tahan seuneu. Anjeun ogé tiasa nambihan agén anti-ultraviolét, agén anti sepuh, bubuk tahan maké (CSI) sareng bahan tambahan sanés pikeun ngahontal performa khusus anu diperyogikeun ku konsumén.

Nya kitu, pipa FRP fittings anu dihasilkeun ku metode anu tos disebatkeun di luhur gampang dipasang sareng mastikeun yén alat-alatna ngagaduhan kamampuan anu tos disebatkeun di luhur. Dumasar kana plastisitas FRP anu fleksibel, urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa produk bentuk khusus. Naha éta: pipa, fittings pipa, piring buta, flensa, tees, crosses, flensa leupas, bunderan, kotak, poligon, sareng sajabana, sadayana tiasa didamel numutkeun gambarna!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali