Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa lapisan ganda FRP

  • FRP double-layer pipe

    Pipa lapisan ganda FRP

    Pipa FRP tahan seuneu (tahan seuneu) dihasilkeun ku Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. seueur dianggo dina bidang industri kimia, kakuatan batubara, minyak bumi, panyabutan debu éléktrostatik, jst.