Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

FRP Flange tee

Pedaran pondok:

FRP tees diwangun ku "winding + hand layup", sareng FRP tees anu dibentuk ku FRP "tatu + hand layup" sacara integral kabentuk dina kapang.


Detil Produk

Tanda Produk

Prosés Ngadamel Tee FRP

FRP tees diwangun ku "winding + hand layup", sareng FRP tees anu dibentuk ku FRP "tatu + hand layup" sacara integral kabentuk dina kapang. Cetakan logam atanapi FRP anu aya di handapeun DN3000 dianggo pikeun téa FRP. Bahan baku FRP sacara integral diwangun ku lapisan manual. FRP Tee tiasa nyaluyukeun sipat fisik sareng kimia produk ku ngarobah kombinasi bahan baku, struktur kandel lapisan lapisan jero, lapisan struktural, lapisan anti sepuh luar, sareng prosés citakan pikeun adaptasi sareng kabutuhan média anu béda sareng kaayaan damel. Optimisasi aspék.
Spésifikasi sareng modél: aya DN50 ~ DN3000 sababaraha jinis diaméterna sami, ngirangan tee, sareng ukuran sirah.
Tee FRP ogé tiasa ngahasilkeun flensa FRP tina sababaraha spésifikasi, sagala rupa bentuk sareng sagala rupa tujuan numutkeun sarat konsumén.

Fitur

Penampilan anu saé sareng unik, kakuatan tinggi, beurat enteng, umur panjang, tahan korosi kuat, anti fouling sareng resistensi ngengat, biaya transportasi sareng instalasi anu lemah, résistansi gesekan rendah, kapasitas angkutan tinggi, résistansi anggoan anu hadé, adaptasi anu kuat, biaya perawatan anu murah , Umur proyék panjang, aman sareng dipercaya, jsb.

Perkara peryogi perhatosan

FRP tees ngan ukur tiasa dianggo dina kaayaan desain, sareng medium anu dianggo henteu tiasa dirobih sakarepna;
Cegah kontak sareng barang anu seukeut, keras;
Upami aya karusakan, perbaiki dina waktosna;
Lilin sareng ngagosok dina jadwal, nerapkeun cet, tetep geulis sareng awét

Aplikasi

Numutkeun ciri fungsina téa FRP, pipa FRP tiasa seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, énergi, éléktronika, metalurgi, pangwangunan kota, kadaharan, kertas, perlindungan lingkungan sareng industri sanés. Saatos desain khusus, aranjeunna tiasa sapinuhna minuhan palanggan anu béda sareng kaayaan damel anu bénten. Kabutuhan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali