Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

FRP Flange tee

  • FRP Flange tee

    FRP Flange tee

    FRP tees diwangun ku "winding + hand layup", sareng FRP tees anu dibentuk ku FRP "tatu + hand layup" sacara integral kabentuk dina kapang.