Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

FRP Flange

  • FRP pipe fittings FRP Flange

    Pipa FRP fittings FRP Flange

    Flensa integral umumna flensa datar kalayan kandel témbokna sami. Kauntungan tina struktur ieu nyaéta yén flange ring sareng silinder diwangun sacara integral, sareng serat kaca sareng lawon anu bertulang teras-terasan, anu tiasa masihan maén pinuh pikeun kakuatan anu luhur sareng gampang ngabentuk ciri FRP.