Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Tangki gudang FRP Food

Pedaran pondok:

Utamana aya tilu jinis média korosif dina industri fermentasi: hiji nyaéta korosi produkna atanapi panengah dina prosés produksi sareng produk éta sorangan, sapertos: asam sitrat, asam asétat, uyah dina kecap, sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Persyaratan kinerja alat fermentasi

pengawet
Utamana aya tilu jinis média korosif dina industri fermentasi: hiji nyaéta korosi produkna atanapi panengah dina prosés produksi sareng produk éta sorangan, sapertos: asam sitrat, asam asétat, uyah dina kecap, sareng sajabana; anu sanésna diperyogikeun dina prosés Rupa-rupa bahan bantu sareng produk beberesih sareng sterilisasi, sapertos: rupa-rupa uyah, uyah anorganik (asam hidroklorat, asam sulfat, asam sulfat, sareng sajabana), alkali (natrium hidroksida, amonia); anu katilu mangrupikeun campuran tina dua di luhur, sareng kedah ramah lingkungan pikeun gas limbah dirawat, cai limbah, jst.

Bahanna henteu-toksik sareng tiasa ngahubungi tuangeun
Parabot férméntasi kedah nyumponan sarat kabersihan dina tuangeun.
Kondusif pikeun pencegahan sareng kontrol baktéri anu ngotorkeun
Kontaminasi baktéri atanapi bakteriofag dina prosés fermentasi mangrupikeun musuh industri fermentasi. Inféksi henteu ngan ukur ngahambat tumuhna galur produksi sareng sintésis produk, ngaganggu produksi normal sareng urutan manajemén, tapi ogé mangaruhan kualitas produk tina prosés salajengna, sareng parah nyababkeun kagagalan. Tangki, nempatkeun cairan fermentasi kana solokan, nyababkeun karugian ageung dina produksi. Maka, alat-alatna diperyogikeun teu aya jalan buntu, teu aya kabocoran, sareng bahan na bebas tina kokotor, sareng henteu gampang pikeun ngabibita atanapi nahan baktéri goréng.
Kagungan kakuatan sareng kaku anu tangtu. Dina industri fermentasi, sajaba bak neundeun pikeun produk réngsé sareng bahan baku sareng bahan bantu, sababaraha alat ngagaduhan sarat pikeun suhu, tekanan, sareng panyerang, sapertos sababaraha tank fermentasi, bak nétralisasi dina industri glutamat monosodium, kolom bursa ion, sareng konsentrasi vakum pikeun produksi asam sitrat. Kaléng sareng sajabina. Ku alatan éta, aya sarat kakuatan sareng kaku anu tangtu pikeun bahan tina alat-alat manufaktur.

FRP Food storage tank (3)

2. Status bahan pakakas fermentasi anu aya

Ayeuna, seuseueurna alat anu dianggo dina industri fermentasi kasarna dibagi kana tilu jinis bahan. Kategori anu kahiji nyaéta komposit baja karbon, anu dijejeran ku karét, serat kaca anu bertulang plastik, stainless steel, plastik sareng ubin keramik tahan asam, jst; kategori kadua stainless steel integral; kategori katilu plastik integral (PVC, PP, sareng sajabana) komposit baja karbon sareng alat plastik, biayana sedeng, sareng umumna tiasa nyumponan sarat tahan korosi umum, tapi kinerja bahan pinding tina alat komposit baja karbon nyaéta bénten pisan sareng baja karbon, anu nyababkeun seueur kasusah pikeun pangwangunan sareng perawatan, sareng lapisanana gampang murag, nyababkeun korosi alat Sareng polusi pikeun sedeng internal. Salaku tambahan, biaya perawatan naék sareng umur jasa na disingkat. Sumawona, sakali lapisan tahan korosi tina wadahna nembus, cangkang waja karbon bakal parah dikorupsi, sareng bahkan sadaya alat bakal dihapus. Pikeun bak tekanan, kacilakaan serius sapertos ledakan ogé tiasa kajantenan. Parabot palastik ngagaduhan résistansi korosi anu hadé sareng tiasa dianggo dina rupa-rupa média. Tapi alat plastik dasarna plastik rékayasa thermoplastic, suhu panggunaanna henteu luhur (sapertos PVC, biasana dihandap 70 ℃), atanapi rapuh dina suhu handap, gampang rengat (sapertos PP, sareng sajabana), kakuatan handap, gampang sepuh , janten aplikasi na diwatesan. Alat-alat stainless steel sacara umum ngagaduhan résistansi korosi sacara umum saé, pangolahan sareng perawatan anu merenah, kakuatan tinggi, sareng tahan suhu anu saé. Ieu sering dianggo dina sababaraha alat kritis kalayan kaayaan anu langkung nuntut. Nanging, dina panggunaan anu saleresna, aya ogé sababaraha masalah, sapertos korosi sareng kontaminasi baktéri. Upami solusina henteu saé, henteu ngan ukur moal tiasa mikeun kaunggulanana, tapi ogé tiasa nyababkeun karugian anu langkung ageung.

FRP Food storage tank (4)

Katilu, ciri alat FRP

Minuhan sarat kabersihan tuangeun. Naha éta tiasa nyumponan sarat kabersihan pangan mangrupikeun kabutuhan paling penting pikeun peralatan fermentasi. Naha produk FRP tiasa nyumponan sarat kabersihan, konci pikeun pilihan résin pinding nyaéta résin tingkat dahareun.
Lightweight sareng kakuatan tinggi. Gravitasi khusus FRP ngan ukur 1,4-2,0, sedengkeun kakuatan tarik serat-luka FRP tiasa ngahontal 300-500Mpa, anu ngaleuwihan kakuatan akhir tina baja biasa, sareng ngagaduhan kaunggulan transportasi, instalasi sareng perawatan anu merenah.

Résistansi korosi alus teuing. Salah sahiji ciri utama FRP nyaéta résistansi korosi anu saé. Ngalangkungan pilihan jinis sareng tingkat résin sareng prosés citakan anu cocog, produk FRP anu tahan kana rupa-rupa asam, alkali, uyah sareng pelarut organik tiasa dihasilkeun.
Kinerja permukaan anu saé sareng gampang dibersihkeun sareng kinerja sterilisasi. Kusabab palastik bertulang serat gelas diwangun sacara integral, teu aya sendi, sareng témbok jero lemes. Nalika hubungan sareng média kimia, aya sababaraha produk korosi sareng skala skala dina permukaan, sareng henteu aya baktéri sareng mikroorganisme. Ku alatan éta, éta henteu ngotorkeun sedeng sareng gampang dibersihkeun. Saatos pamariksaan khusus ku departemen manajemén kadaharan sareng narkoba, FRP parantos ngahontal sarat tina industri panyedian makanan sareng farmasi.

Desainer anu saé. FRP mangrupikeun bahan komposit anu tiasa ngarobih jinis, babandingan jumlah, sareng susunan bahan penguatan pikeun nyumponan sarat kinerja anu béda.
Téknologi konstruksi anu saé. Résin anu henteu kapok sareng bahan penguatan ngagaduhan kamampuan ngarobih bentuk, janten tiasa gampang diolah kana bentuk anu dipikahoyong ngalangkungan metode sareng cetakan anu béda.
Biaya sareng operasi kirang. Harga palastik bertulang serat gelas langkung ageung kumargi bahan baku anu dianggo. Sacara umum, harga peralatan FRP langkung luhur tibatan alat-alat baja karbon sareng sababaraha alat plastik, tapi langkung handap tibatan stainless steel sareng sababaraha alat logam sanés ferrous. Nanging, kusabab kaunggulan beurat enteng, tahan korosi anu saé, sareng umur panjang jasa FRP, pamasanganana, panggunaan sareng biaya komprehensif rendah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali