Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Tangki gudang FRP Food

  • FRP Food storage tank

    Tangki gudang FRP Food

    Utamana aya tilu jinis média korosif dina industri fermentasi: hiji nyaéta korosi produkna atanapi panengah dina prosés produksi sareng produk éta sorangan, sapertos: asam sitrat, asam asétat, uyah dina kecap, sareng sajabana.