Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pérp pipa FRP

  • Flange connection

    Sambungan flange

    Pipa FRP pipa ngagaduhan sipat fisik anu saé, gravitasi khusus pipa FRP nyaéta 1.8-2.1, kakuatan tinggi, beurat pipa FRP hampang, sareng sipat fisik sareng mékanis saé pisan. Salaku tambahan, koefisien ékspansi pipa FRP kasarna sami sareng baja, sareng konduktivitas termalna handap. Insulator termal sareng listrik anu saé.
  • Looper flange

    Flange Looper

    Jinis fittings pipa FRP kalebet flensa FRP, siku FRP, tees FRP, palang FRP, reducers FRP (kepala FRP) sareng pipa pipa FRP sanesna atanapi pipa komposit FRP anu saluyu sareng pipa komposit FRP.
  • FRP Flange tee

    FRP Flange tee

    FRP tees diwangun ku "winding + hand layup", sareng FRP tees anu dibentuk ku FRP "tatu + hand layup" sacara integral kabentuk dina kapang.
  • FRP pipe fittings FRP Flange

    Pipa FRP fittings FRP Flange

    Flensa integral umumna flensa datar kalayan kandel témbokna sami. Kauntungan tina struktur ieu nyaéta yén flange ring sareng silinder diwangun sacara integral, sareng serat kaca sareng lawon anu bertulang teras-terasan, anu tiasa masihan maén pinuh pikeun kakuatan anu luhur sareng gampang ngabentuk ciri FRP.