Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa FRP

Pedaran pondok:

Pipa FRP mangrupikeun jenis pipa non-logam kalayan beurat enteng, kakuatan tinggi sareng tahan korosi. Mangrupikeun serat gelas sareng dasar résin khusus gravitasi anu lapisan tatu ku lapisan dina kapang inti anu diputer numutkeun sarat prosés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pipa FRP mangrupikeun jenis pipa non-logam kalayan beurat enteng, kakuatan tinggi sareng tahan korosi. Mangrupikeun serat gelas sareng dasar résin khusus gravitasi anu lapisan tatu ku lapisan dina kapang inti anu diputer numutkeun sarat prosés. Struktur témbok tabung wajar sareng maju, anu tiasa masihan peran lengkep pikeun matéri na. Dina premis pasamoan kakuatan panggunaan, éta ningkatkeun kaku sareng mastikeun stabilitas sareng reliabilitas produk. Pipa FRP dianggo dina industri minyak bumi, kimia sareng solokan. Produksi pipa Hebei Zhaofeng FRP ngembang pesat, jumlahna ningkat unggal taun, sareng ruang lingkup aplikasi sareng departemén janten langkung lega sareng langkung lega.
Pipa FRP didamel tina résin (résin tingkat kadaharan dianggo pikeun ngangkut cai minum), serat gelas, sareng keusik kuarsa salaku bahan baku, sareng didamel ku prosés khusus.

FRP pipe (4) FRP pipe (5) FRP pipe (2)

eusi

1 Klasifikasi pipa
2 Fitur struktural
3 ciri pipa
4 bahan atah sareng bantu
5 Kisaran aplikasi
(1) Klasifikasi pipa FRP

9 klasifikasi pipa FRP anu biasa dianggo:

(1) pipa desulfurisasi FRP
(2) pipa keusik FRP
(3) pipa tekanan FRP
(4) FRP tabung panyalindungan kabel
(5) pipa cai FRP
(6) pipa insulasi FRP
(7) saluran ventilasi FRP
(8) pipa limbah FRP
(9) FRP pipa jacking
(10) FRP tabung konduktif statik

Karakteristik struktural pipa FRP

Boga résistansi korosi anu saé
Henteu aya panyalindungan anti korosi katodik sareng tindakan anti korosi sanés anu moal nyababkeun polusi sekundér kana cai sareng média sanésna. Produkna ngagaduhan umur jasa anu panjang.
Beurat pipa ngan ukur 1/4 tina pipa beusi mulur spésifikasi sareng panjangna sami, sareng 1/10 pipa semén. Éta merenah pikeun ngangkut, ngamuat sareng ngabongkar, sareng gampang dipasang.
Ngurangan sambungan pipa, ngagancangkeun kagancangan instalasi, sareng ningkatkeun kualitas sadaya pipa.
Ngurangan résistansi aliran, ningkatkeun tingkat aliran, sareng ngirangan konsumsi énergi. Ngagunakeun pipa diameter anu langkung alit pikeun ngangkut cairan tina laju aliran anu sami tiasa ningkatkeun laju aliran sakitar 10% dibandingkeun sareng pipa baja tina spésifikasi anu sami; éta henteu skala sareng henteu ngirangan tingkat aliran saatos panggunaan jangka panjang. Perlindungan kabel dina lingkungan gangguan sareng korosi beurat ngagaduhan pangaruh anu saé.

Karakteristik pipa tina pipa FRP

(1) Résistansi korosi: bahan kimia iners, tahan korosi anu hadé, sareng pipa tahan korosi anu béda tiasa dipilih numutkeun médium anu dikirimkeun.
(2) kakuatan mékanis tinggi: résistansi tekanan cai, résistansi tekanan éksternal sareng résistansi dampak sadayana saé, sareng pipa sareng fittings tiasa didesain sareng didamel numutkeun tekanan anu diperyogikeun.
(3) Adaptasi suhu anu kuat: Kisaran suhu operasi: langkung ageung ti -70 darajat Celsius sareng kirang ti 250 derajat Celsius, pipa na henteu bakal rengat dina média beku.
(4) Résistansi cairan leutik: témbok jero pipa lemes, koefisien kasarna nyaéta 0,0084, sareng diameter pipa tiasa dikirangan dina tingkat aliran anu sami.
(5) beurat enteng sareng umur palayanan panjang: beurat enteng, angkot merenah, biaya konstruksi murah, teu aya pangropéa, sareng umur jasa langkung ti 50 taun.
(6) Ngajaga kualitas cai: henteu-toksik, ngangkut cai nginum, sareng ngajaga kualitas cai jangka panjang sareng sanitasi.

Bahan baku sareng bantu pikeun pipa FRP

Résin, tikar serat gelas, serat gelas, jst.

Lingkup aplikasi pipa FRP

1. pipa sedeng kimia ngalantarankeun
2. Rupa-rupa aula karajinan (karajinan kimia, karajinan papermaking, karajinan pangolahan limbah, karajinan desalinasi cai laut, karajinan ngolah tuangeun minuman, karajinan médis, jst.)
3. Tekanan pipa cai pembangkit listrik tenaga listrik alit dina taneuh, medar pipa cai pembangkit listrik
4. Ngumpulkeun limbah sareng pipa transportasi
5. Nginum pipa batang transportasi cai sareng pipa distribusi cai
6. Pipa suntikan cai Oilfield sareng pipa pangiriman minyak atah
7. Panas pipa transmisi énergi, pipa transmisi cai laut
8. Pipa irigasi mesin pertanian
9. Tabung vakum, tabung tekanan éksternal sareng tabung siphon


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali