Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa FRP

  • FRP three-layer pipeline

    FRP pipa tilu lapisan

    Lapisan ngajantenkeun tahan korosi anu hadé, résistansi suhu luhur, sareng résistansi érosi. Lapisan tengah ngadopsi serat gelas silang-bunderan gulungan pikeun nguatkeun sareng tahan tekanan.
  • FPP Desulfurization pipeline

    Pipa Desulfurization FPP

    Serat kaca bertulang palastik semprot pipa fittings-FRP slurry spray pipa anu dianggo dina desulfurisasi gas flue baseuh sareng pembutihan gas kabut asam sareng alat-alat panyucian, anu biasana didamel di bagian sareng bagian pikeun gampang transportasi dina prosés manufaktur.
  • FRP double-layer pipe

    Pipa lapisan ganda FRP

    Pipa FRP tahan seuneu (tahan seuneu) dihasilkeun ku Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. seueur dianggo dina bidang industri kimia, kakuatan batubara, minyak bumi, panyabutan debu éléktrostatik, jst.
  • FRP spray pipe fittings

    Fittings pipa semprot FRP

    Serat kaca bertulang palastik semprot pipa fittings-FRP slurry spray pipa anu dianggo dina desulfurisasi gas flue baseuh sareng pembutihan gas kabut asam sareng alat-alat panyucian, anu biasana didamel di bagian sareng bagian pikeun gampang transportasi dina prosés manufaktur.
  • FRP Anti-static pipeline

    Pipa FRP Anti statis

    Kusabab listrik statis tiasa dihasilkeun dina alat-alatna, pikeun ngaleungitkeun fenomena listrik statis dina alat-alatna, témbok jero alat-alatna diperyogikeun tina konduktor konduktif. Ku alatan éta: konduktor anu didamel tina conductive FRP didefinisikeun salaku FRP anti statis.
  • FRP Sand pipe

    Pipa Keusik FRP

    Pipa keusik FRP mangrupikeun jinis bahan komposit énggal tina résin salaku matriks matrix, serat gelas sareng produk na salaku bahan penguatan, sareng keusik kuarsa salaku bahan keusikan.
  • FRP pipe

    Pipa FRP

    Pipa FRP mangrupikeun jenis pipa non-logam kalayan beurat enteng, kakuatan tinggi sareng tahan korosi. Mangrupikeun serat gelas sareng dasar résin khusus gravitasi anu lapisan tatu ku lapisan dina kapang inti anu diputer numutkeun sarat prosés.