Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Pipa Keusik FRP

  • FRP Sand pipe

    Pipa Keusik FRP

    Pipa keusik FRP mangrupikeun jinis bahan komposit énggal tina résin salaku matriks matrix, serat gelas sareng produk na salaku bahan penguatan, sareng keusik kuarsa salaku bahan keusikan.