Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Tangki panyimpenan FRP

  • FRP Acid and alkali storage tank

    FRP Asam sareng bak panyimpen alkali

    Tangki panyimpenan FRP mangrupikeun produk FRP, anu utamina mangrupikeun bahan komposit énggal anu dilakukeun ku serat kaca gulungan salaku agén penguat sareng résin salaku pengikat ngalangkungan mesin anu dikawasa ku mikrokomputer. Tanghi panyimpenan FRP gaduh résistansi korosi
  • FRP Food storage tank

    Tangki gudang FRP Food

    Utamana aya tilu jinis média korosif dina industri fermentasi: hiji nyaéta korosi produkna atanapi panengah dina prosés produksi sareng produk éta sorangan, sapertos: asam sitrat, asam asétat, uyah dina kecap, sareng sajabana.
  • FRP ultrapure water storage tank

    Tangki panyimpenan cai ultrapure FRP

    Tangki cai anu disegel nitrogén FRP umumna dianggo dina sistem cai ultra-murni. Sacara umum, nalika bak cai panyangga kedah dipasang saatos alat ranjang campuran atanapi alat éléktron-déionisasi EDI, bak cai anu disegelkeun nitrogén sering dipikaresep salaku tank panyangga dina waktos ayeuna.