Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

FRP pipa tilu lapisan

  • FRP three-layer pipeline

    FRP pipa tilu lapisan

    Lapisan ngajantenkeun tahan korosi anu hadé, résistansi suhu luhur, sareng résistansi érosi. Lapisan tengah ngadopsi serat gelas silang-bunderan gulungan pikeun nguatkeun sareng tahan tekanan.