Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Tangki panyimpenan cai ultrapure FRP

Pedaran pondok:

Tangki cai anu disegel nitrogén FRP umumna dianggo dina sistem cai ultra-murni. Sacara umum, nalika bak cai panyangga kedah dipasang saatos alat ranjang campuran atanapi alat éléktron-déionisasi EDI, bak cai anu disegelkeun nitrogén sering dipikaresep salaku tank panyangga dina waktos ayeuna.


Detil Produk

Tanda Produk

Kasempetan aplikasi produk tanki cai anu disegel nitrogén FRP:

Tangki cai anu disegel nitrogén FRP umumna dianggo dina sistem cai ultra-murni. Sacara umum, nalika bak cai panyangga kedah dipasang saatos alat ranjang campuran atanapi alat éléktron-déionisasi EDI, bak cai anu disegelkeun nitrogén sering dipikaresep salaku tank panyangga dina waktos ayeuna.

FRP ultrapure water storage tank (34

Kumaha cai ultrapure najis dina hawa: Sakumaha urang terang, hawa ngandung karbon dioksida, baktéri, debu sareng kokotor anu sanés. Cai ultrapure mangrupikeun pelarut murni sareng ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun ngaleyurkeun pangotor ieu. Ku alatan éta, sakali cai ultrapure bersentuhan sareng hawa, Éta bakal ngajantenkeun resistivitas na gancang. Prakték parantos ngabuktikeun yén kualitas cai cai ultrapure di luhur 15MΩ.cm bakal turun janten 3-4MΩ.cm saatos kakeunaan hawa salami 1 menit, sareng éta bakal turun janten sakitar 2MΩ.cm saatos 3 menit.

Ku alatan éta, perlu pikeun ngirangan kasempetan cai ultrapure dina hubungan hawa. Métode umum pikeun nyegah wadah cai ultrapure tina polusi ku hawa:
Metode ngeusian nitrogén: Eusian permukaan cai tina bak cai ku nitrogén pikeun ngajaga tekanan positip anu pantes dina bak sareng nyegah suasana tina ngahubungi permukaan cai dina bak.
Metode kantong pilem: pilem sapertos kantong disetél dina bak cai pikeun nutupan permukaan cai, sareng kantong pilem naék sareng turun sareng tingkat cai pikeun ngirangan daérah kontak antara permukaan cai sareng hawa.
Metode hateup ngambang: bahan cahaya kalayan kapadetanna langkung enteng tibatan cai dianggo pikeun ngadamel hateup ngambang anu ngawangun lempeng dina bak cai pikeun ngambang dina permukaan cai, sareng bahan élastis ringan (sapertos spons, plastik foamed, sareng sajabana) dipaké pikeun nutupan hateup ngambang sareng bak. Bérésih, hateup ngambang naék sareng murag sareng permukaan cai. Kukituna ngirangan kasempetan kontak hawa sareng permukaan cai. Dina tilu padika di luhur, umum pikeun ngégél bak cai ku nitrogén, anu saderhana diterapkeun sareng gaduh pangaruh anu saé.

FRP ultrapure water storage tank

Tangki cai anu disegel nitrogén FRP diwangun ku tilu bagian:

Sumber nitrogén: biasana tiasa milih silinder nitrogén tekanan tinggi bersih, generator nitrogén, nitrogén dikompresi bersih anu aya di pabrik
Tangki cai kedap udara: Tangki cai ultra-murni kedah ditutup pinuh pikeun nyegah nitrogén kabocoran kaluar, sareng nyegah hawa tina lebet kana bak pikeun ngotorkeun cai anu murni murni.
Sistem kontrol: iraha nitrogén bakal dieusi? Sabaraha éta? Upami bak caina pinuh, alat-alat di payun kedah ngeureunkeun cai. Saatos tingkat cai dina bak cai henteu cekap, sistem pangobatan kedah dipareuman sareng dijagaan dugi ka tingkat cai normal. Sadaya ieu meryogikeun sakumpulan prosedur anu otomatis pikeun koordinasi sareng kontrol pikeun mastikeun yén cai ultrapure moal kacemar ku suasanana.

Tujuan tina fumigasi tank cai murni FRP, bak cai FRP RO konséntrasi sareng bak cai anu disegelkeun ku nitrogén: Degreasing bak cai FRP pikeun nyepetkeun panyabutan résidu TOC salami produksi.
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd. FRP bak cai anu disegelkeun nitrogén, bak cai atah, sareng bak cai RO umumna dianggo dina sistem cai anu murni. Éta umumna dianggo dina ranjang campuran atanapi alat-alat déionisasi EDI nalika bak cai panyangga kedah disiapkeun. Dina waktos ayeuna, éta sering pikaresep Mertimbangkeun nganggo bak cai anu disegelkeun ku nitrogén salaku tank panyangga. Pinding tina bak cai anu disegel nitrogén anu dihasilkeun ku perusahaan urang didamel tina résin purity tinggi Dow Chemical 470 ku cetakan suntikan hiji-shot, sareng serat gelas non-alkali digunakeun pikeun gulungan mékanis anu dikontrol ku komputer.

Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. parantos ngahasilkeun alat panyimpenan konci anu tiasa dianggo dina cai anu diréklamasi, cai murni, cai ultra-murni, cai limbah, sareng solokan ngalangkungan ékspérimén anu terusan sareng mahasiswa lulusan-FRP / FRP cai ultra-murni tank / bak panyimpenan, bak cai anu disegel nitrogén, bak cai RO, bak cai ultrafiltrasi. Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, kami tiasa nyusun wadah anu cocog sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali