Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Tangki panyimpenan cai ultrapure FRP

  • FRP ultrapure water storage tank

    Tangki panyimpenan cai ultrapure FRP

    Tangki cai anu disegel nitrogén FRP umumna dianggo dina sistem cai ultra-murni. Sacara umum, nalika bak cai panyangga kedah dipasang saatos alat ranjang campuran atanapi alat éléktron-déionisasi EDI, bak cai anu disegelkeun nitrogén sering dipikaresep salaku tank panyangga dina waktos ayeuna.