Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Flange Looper

Pedaran pondok:

Jinis fittings pipa FRP kalebet flensa FRP, siku FRP, tees FRP, palang FRP, reducers FRP (kepala FRP) sareng pipa pipa FRP sanesna atanapi pipa komposit FRP anu saluyu sareng pipa komposit FRP.


Detil Produk

Tanda Produk

Pérp pipa FRP

Jinis fittings pipa FRP kalebet flensa FRP, siku FRP, tees FRP, palang FRP, reducers FRP (kepala FRP) sareng pipa pipa FRP sanesna atanapi pipa komposit FRP anu saluyu sareng pipa komposit FRP.

Fitur

Ringan sareng kakuatan tinggi: Kapadetan bahan pikeun produk FRP biasana 1,8 ~ 2.1g / cucm, nyaéta sakitar 1/4 ~ 1/5 tina waja. Kakuatan tarik gelut ≥300MPa, anu langkung luhur tibatan waja.
Résistansi kimia sareng umur panjang jasa: FRP ngagaduhan résistansi korosi kimia anu hadé. Dina média korosif, FRP nunjukkeun kaunggulan anu teu katandingan ku bahan séjén. Bahan matrix anu bénten tiasa nahan sababaraha jinis asam, alkali, uyah sareng pelarut organik. .

Desain kuat: FRP tiasa nyaluyukeun sipat fisik sareng kimia produk ku ngarobah kombinasi bahan baku, kandel lapisan lapisan jero, lapisan struktural, lapisan anti sepuh luar sareng prosés ngabentuk pikeun ngarobih fisik sareng kimia sipat produk pikeun nyumponan kabutuhan média anu béda sareng kaayaan damel, Pikeun ngahontal optimalisasi dina sagala aspek.

Sacara mékanis luka serat kaca bertulang siku plastik, tees, flensa sareng alat pipa anu sanés. Fittings pipa anu dihasilkeun ku prosés gulungan kawat nangtung tiasa nahan kakuatan éksternal anu langkung ageung. Métode produksi fittings pipa baja kaca béda, sareng metode produksi fittings pipa baja kaca tiasa dipilih numutkeun jinis sareng spésipik fittings pipa anu diperyogikeun. Kelengkapan pipa waja kaca gaduh pasipatan fisik anu saé pisan. Kami nganggo cara naon waé pikeun ngahasilkeun éta dina produksi, anu raoseun pisan sareng gancang. Kelengkapan pipa waja kaca dina dasarna dibagi kana dua kategori, nyaéta jinis kontak baseuh sareng formasi pers garing. Salaku conto, numutkeun ciri-ciri prosésna, aya cetakan lay-up tangan, cetakan laminasi, metode RTM, metode ékstrusi, cetakan komprési, citakan palapis sareng sajabina. Hand lay-up ogé kalebet metodeu lay-up tangan, metode press press, metode spray, témpé baseuh tekanan rendah sareng metode lay-up tangan anu henteu aya gunana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali