Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Warta

  • Fiberglass winding technology-2

    1. Kasalahan operasi Tekanan suntikan cai tinggi sareng dampakna ageung, sareng pipa baja kaca henteu tiasa kapangaruhan ku beban. Saatos dianggo, operator kaliru ngabalikkeun prosés sareng nahan tekanan, sareng operasi henteu saimbang, anu bakal ngabalukarkeun kabocoran ...
    Maca deui
  • Fiberglass winding technology-1

    Prosés gulungan filamén mangrupikeun salah sahiji prosés manufaktur komposit matrix résin. Aya tilu bentuk utama gulungan, lilitan gelung, gulungan pesawat sareng gulungan spiral. Katiluna metodeu gaduh ciri masing-masing, sareng metode ngagulung baseuh anu paling seueur dianggo kusabab rel na ...
    Maca deui
  • Karakteristik korosi ion klorida sapertos ieu

    1. Pangaruh Cl- on korosi logam diwujudkeun dina dua aspék: salah sahijina nyaéta pikeun ngirangan kamungkinan ngawangun pilem pasifasi dina permukaan bahan atanapi ngagancangkeun karusakan pilem pasipasi, sahingga ngamajukeun korosi lokal; sabalikna, éta ngirangan solubi ...
    Maca deui