Kami komitmen ka perusahaan ageung sareng sedeng. Léngkah maju!
Hebei Zhaofeng Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Produk

  • FRP three-layer pipeline

    FRP pipa tilu lapisan

    Lapisan ngajantenkeun tahan korosi anu hadé, résistansi suhu luhur, sareng résistansi érosi. Lapisan tengah ngadopsi serat gelas silang-bunderan gulungan pikeun nguatkeun sareng tahan tekanan.
  • FRP Acid and alkali storage tank

    FRP Asam sareng bak panyimpen alkali

    Tangki panyimpenan FRP mangrupikeun produk FRP, anu utamina mangrupikeun bahan komposit énggal anu dilakukeun ku serat kaca gulungan salaku agén penguat sareng résin salaku pengikat ngalangkungan mesin anu dikawasa ku mikrokomputer. Tanghi panyimpenan FRP gaduh résistansi korosi
  • FRP Food storage tank

    Tangki gudang FRP Food

    Utamana aya tilu jinis média korosif dina industri fermentasi: hiji nyaéta korosi produkna atanapi panengah dina prosés produksi sareng produk éta sorangan, sapertos: asam sitrat, asam asétat, uyah dina kecap, sareng sajabana.
  • FRP ultrapure water storage tank

    Tangki panyimpenan cai ultrapure FRP

    Tangki cai anu disegel nitrogén FRP umumna dianggo dina sistem cai ultra-murni. Sacara umum, nalika bak cai panyangga kedah dipasang saatos alat ranjang campuran atanapi alat éléktron-déionisasi EDI, bak cai anu disegelkeun nitrogén sering dipikaresep salaku tank panyangga dina waktos ayeuna.
  • Flange connection

    Sambungan flange

    Pipa FRP pipa ngagaduhan sipat fisik anu saé, gravitasi khusus pipa FRP nyaéta 1.8-2.1, kakuatan tinggi, beurat pipa FRP hampang, sareng sipat fisik sareng mékanis saé pisan. Salaku tambahan, koefisien ékspansi pipa FRP kasarna sami sareng baja, sareng konduktivitas termalna handap. Insulator termal sareng listrik anu saé.
  • Looper flange

    Flange Looper

    Jinis fittings pipa FRP kalebet flensa FRP, siku FRP, tees FRP, palang FRP, reducers FRP (kepala FRP) sareng pipa pipa FRP sanesna atanapi pipa komposit FRP anu saluyu sareng pipa komposit FRP.
  • FRP Flange tee

    FRP Flange tee

    FRP tees diwangun ku "winding + hand layup", sareng FRP tees anu dibentuk ku FRP "tatu + hand layup" sacara integral kabentuk dina kapang.
  • FRP pipe fittings FRP Flange

    Pipa FRP fittings FRP Flange

    Flensa integral umumna flensa datar kalayan kandel témbokna sami. Kauntungan tina struktur ieu nyaéta yén flange ring sareng silinder diwangun sacara integral, sareng serat kaca sareng lawon anu bertulang teras-terasan, anu tiasa masihan maén pinuh pikeun kakuatan anu luhur sareng gampang ngabentuk ciri FRP.
  • FPP Desulfurization pipeline

    Pipa Desulfurization FPP

    Serat kaca bertulang palastik semprot pipa fittings-FRP slurry spray pipa anu dianggo dina desulfurisasi gas flue baseuh sareng pembutihan gas kabut asam sareng alat-alat panyucian, anu biasana didamel di bagian sareng bagian pikeun gampang transportasi dina prosés manufaktur.
  • FRP double-layer pipe

    Pipa lapisan ganda FRP

    Pipa FRP tahan seuneu (tahan seuneu) dihasilkeun ku Hebei Zhaofeng Environmental Protection Technology Co., Ltd. seueur dianggo dina bidang industri kimia, kakuatan batubara, minyak bumi, panyabutan debu éléktrostatik, jst.
  • FRP spray pipe fittings

    Fittings pipa semprot FRP

    Serat kaca bertulang palastik semprot pipa fittings-FRP slurry spray pipa anu dianggo dina desulfurisasi gas flue baseuh sareng pembutihan gas kabut asam sareng alat-alat panyucian, anu biasana didamel di bagian sareng bagian pikeun gampang transportasi dina prosés manufaktur.
  • FRP Anti-static pipeline

    Pipa FRP Anti statis

    Kusabab listrik statis tiasa dihasilkeun dina alat-alatna, pikeun ngaleungitkeun fenomena listrik statis dina alat-alatna, témbok jero alat-alatna diperyogikeun tina konduktor konduktif. Ku alatan éta: konduktor anu didamel tina conductive FRP didefinisikeun salaku FRP anti statis.
12 Teras> >> Halaman 1/2